Hteo tako da se pomire 🙄

TREBINJE: A. J. iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela "polna ucena" i "krađa", pišu Nezavisne novine.

Kako su rekli u Policijskoj stanici Trebinje, u ponedeljak je prijavljeno da A. J. duži vremenski period putem društvenih mreža uznemirava N. H. tako što je sa lažnih profila javno objavljivao više privatnih fotografija i video-snimaka eksplicitnog sadržaja na kojima je N. H.

Kako iz izvora bliskih policiji saznaje navedeni portal, njih dvoje su bili u vezi, a Trebinjac na ovaj način pokušava da vrati devojku.

- Njih dvoje su bili u dugogodišnjoj vezi tako da na ovaj očajnički način pokušava da mu se vrati devojka, koja je inače iz Dubrovnika - ističu izvori. Dodaju da je ovaj Trebinjac čak upućivao pretnje i prijateljima svoje bivše devojke.

- A. J. se tereti i da je jednom prilikom oteo mobilni telefon samsung s8 iz ruke N. H. i odneo ga sa sobom - kazali iz PU Trebinje. Dodaju da je po naredbi Osnovnog suda u Trebinju izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi A. J., gde su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvetljavanju navedenih krivičnih dela. Rad na dokumentovanju krivičnih dela je u toku, a u narednom periodu Okružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju biće podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Autor: Dajana Vujatović

#Trebinje

#krađa

#polna ucena