Neki učesnici hospitalizovani

PRIJEDOR: Više lica iz Prijedora povređeno je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u Saničanima kod Prijedora, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

U udesu, koji se dogodio noćas oko 23.50 časova, učestvovali su reno, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali V. T., i BMW, kojim je upravljalo lice R. R.

Teške telesne povrede zadobio je V. T., koji je prevezen na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci, dok je suvozač u istom vozilu D. B. lakše povređen i trenutno je hospitalizovan u prijedorskoj bolnici.

R. R. i putnik D. Š. lakše su povređeni, dok su putnik D. G. i suvozač B. A. zadobili teške telesne povrede i B. A. je prevezen na UKC.

- Imajući u vidu period turističke sezone sa povećanom frekvencijom vozila i vreme godišnjih odmora kada dolaze građani iz inostranstva, te okupljanja i druženja koja sa sobom nose i prekomerno konzumiranje alkohola, apelujemo da svi vozači motornih vozila poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenje brzine kretanja, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci - napominju iz Policijske uprave Prijedor.

Autor: Srna / Nezavisne novine

#Policijska uprava

#Prijedor

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA