Nakon verbalnog, usledio i fizički obračun

GRADIŠKA: Vaso T. (55) iz Gradiške, osumnjičen je da je teško povredio svog kuma Dragana S., a u ovom slučaju policija je ispitala i Nedeljka V. (19), pastorka oštećenog, jer se i on prethodno bio sukobio sa oštećenim, potvrđeno je za Nezavisne.

Kako je potvrđeno ovom portalu, incident se desio noćas oko ponoći u mestu Jazovac ispred kuće oštećenog, a on je u teškom stanju prevezen na UKC RS.

- Nakon porodičnog verbalnog, a sumnja se da je bilo i fizičkog sukoba sa očuhom, mladić Nedeljko V. je otišao iz dvorišta. Tada je oštećeni Dragan S. ostao u dvorištu piti sa svojim kumom Vasom T. Do sukoba je došlo kada je kum krenuo kući i tokom naguravanja oštećeni je zadobio udarac, te je pao i najverovatnije udario glavom o beton - rekao je izvor blizak istrazi.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, policija je uhapsila danas muškarce V. T. i N. V. iz tog grada zbog sumnje da su pretukli jednu osobu, koja je zadobila teške telesne povrede.

- Policijskoj stanici Gradiška u 00.15 časova prijavljeno je da je u prostorije zdravstvene ustanove u Gradišci dovezeno lice sa povredama glave koje je zadobilo od 2 lica u fizičkom obračunu - navodi se u saopštenju PU Gradiška.

Kako se dodaje, postupajući po navedenoj prijavi, policajci su došli do saznanja da je sinoć u dvorištu kuće stanovanja oštećenog, u mestu Jazovac, došlo do fizičkog obračuna više osoba i tom prilikom oštećeni je zadobio teške telesne povrede.

Oštećeni je zbog zadobijenih povreda prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

- O svim okolnostima događaja obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu - zaključuje se u saopštenju.

Autor: nezavisne.com

#Gradiška

#detalji

#kumovi

#tuča