Bili pod dejstvom alkohola

BANJALUKA: Banjalučka policija uhapsila je tokom proteklog vikenda 5 osoba zbog tuče ispred 2 ugostiteljska objekta, piše Banjaluka.com.

U Policijskoj upravi Banjaluka su dodali da je policijskim službenicima PU Banjaluka prijavljeno da je na parking-prostoru ugostiteljskog objekta u toku tuča više lica.

Izlaskom na prijavljenu lokaciju policijski službenici nisu zatekli učesnike u tuči, te je utvrđeno da se tuča nastavila ispred drugog ugostiteljskog objekta. Na licu mesta policijski službenici su zatekli lica L. P. i D. G., koji su lišeni slobode, kao i oštećenog M. V., kome je lekarska pomoć ukazana u službi hitne medicinske pomoć, a potom i u UKC Republike Srpske - objasnili su u PU Banjaluka.

Dodali su da su lica L. P. i D. G. podvrgnuta ispitivanju prisustva alkohola u organizmu gde je tom prilikom utvrđeno da su pod uticajem alkohola.

- Naknadno, u službene prostorije, su pristupili S. Z., koji je prijavio da je napadnut od strane više lica koji su mu zadali više udaraca po glavi i telu, kao i B. L., koji je prijavio da je takođe napadnut od strane iste grupe lica, koji su mu udarajući prvo po vozilu, oštetili vetrobransko staklo, a nakon što je izašao iz vozila, zadali mu više udaraca po glavi i telu - pojasnili su u PU Banjaluka.

Istakli su da su operativnim radom policijski službenici pronašli i uhapsili A. O., M. M. i D. D.

- O događaju je obavešten dežurni okružni tužilac, OJT Banjaluka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično delo "nasilničko ponašanje", te naložio da se preduzmu sve radnje u cilju dokumentovanja i kompletiranja predmeta, a potom dostavi Izveštaj o počinjenom krivičnom delu - zaključili su u PU Banjaluka.

Naime, kako nezvanično saznaje navedeni portal, obračun je prvo počeo ispred kluba Kristal, a među uhapšenima su i članovi navijačke grupe Lešinari. Nakon toga, kako saznaje nezvanično ovaj portal, tuča se nastavila ispred ugotiteljskog objekta Krug.

Autor: banjaluka.com

#BANJALUKA

#noćni klub

#tuča