Prema dostupnim informacijama, devojka je samo povređena

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela nastavili su da tragaju za muškarcem koji je nestao 13. maja u Cijevni, piše portal Volim Podgoricu.

Direktor ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović saopštio je za Dan da je Cijevna svojim specifičnim koritom izuzetno teška i nepredvidiva za potragu podvodnog terena  što iziskuje ozbiljne mere bezbednosti ronilaca i pretragu u delovima.

- I danas su naši ronioci u timovima pretraživali rečno korito Cijevne u potrazi za mladićem koji je stradao. S obzirom da se nivo reke smanjio, što je uslovilo i bolju vidljivost pod vodom, tokom današnje pretrage pretraživani su bukovi na samom mestu nesreće. Cevna je sa svojim specifičnim koritom izuzetno teška i nepredvidiva za potragu podvodnog terena što iziskuje ozbiljne mere bezbednosti ronilaca i pretragu u segmentima - kazao je za Dan direktor ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.

Prema ranijim nezvaničnim informacijama portala Dan, mladić je pokušao da spasi devojku koja se okliznula sa stena i pala. Prema sada dostupnim nezvaničnim informacijama ona je samo povređena. Nakon što se izvrše sve potrebne radnje, znaće se tačan uzrok ovog događaja.

Autor: Volim Podgoricu

#Cijevna

#Ronioci

#Vesko Mijajlović