Crni rekordi u celom regionu

U Mađarskoj je u poslednja 24 sata preminulo 70 osoba od posledica zaraze koronavirusom, što je 2. dan zaredom rekordan broj preminulih. Prethodnog dana bilo je 69 preminulih i to je predstavljao rekord od početka pandemije.

Prema podacima objavljenim na sajtu koronavirus.gov.hu, od prošlog preseka, zabeleženo je još 3.581 obolelih, prenosi agencija MTI.

U Hrvatskoj su, prema zvaničnim informacijama, za poslednja 24 sata od posledica infekcije korona virusom preminule 32 osobe, što je najviše u jednom danu od početka pandemije. Novozaraženih u poslednja 24 časa je 1.156, što je značajno manje u odnosu na rezultate prethodnih dana. U Zagrebu je danas registrovano više od 900 novih slučajeva koronavirusa.

U poslednja 24 sata u Kantonu Sarajevo registrovana su 283 nova slučaja zaraze koronavirusom. Ovi podaci dobijeni su na osnovu analize 670 uzoraka koji su prikupljani od 28. oktobra do 1. novembra, a analizirani u protekla 24 sata, piše portal Kliks. Prethodnog dana je u Bosni i Hercegovini bilo 1.415 novozaraženih.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#Covid19

#broj zaraženih

#koronavirus

#region