Uhapšena dva muškarca zbog izazivanja opšte opasnosti

Policajci PU Prnjavor danas su uhapsili dvojicu muškaraca zbog postojanja osnovane sumnje da su u alkoholiziranom stanju i upotrebom vatrenog oružja izazvali opštu opasnost.

Kako se navodi u saopštenju PU Prnjavor, policajci su preduzimanjem operativnih mera i radnji, identifikovali i lišili slobode dve osobe inicijala D.J. i J.Đ. iz Prnjavora, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

- Naime, nadležnoj policijskoj stanici je prijavljeno da se vozilo marke "Citroen" kreće magistralnim putem M-106, te da je kroz otvoren prozor iz vozila pucalo nepoznata osoba iz puške. Izvršenom kontrolom vozila pronađena je i oduzeta poluautomatska puška i određena količina municije - kažu iz PU Prnjavor.

Uhapšeni su, dodaje se u saopštenju, podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu.

- Ovom prilikom je utvrđeno kod D.J. 2,37 promila alkohola, a kod J.Đ. 2,01 promila alkohola u organizmu. Rad po navedenom predmetu je u toku. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka - kažu iz PU Prnjavor.

Autor: klix.ba

#Bosna i Hercegovina

#Prnjavor

#pucali iz automatskog oružja