Policija Crne Gore rešena u borbi protiv kriminala

Dva kotorska klana postali su prava misterija ne samo za domaću javnost, već i za svetsku. Policija Crne Gore rešila je da pomogne da se misterije reše jer je, kako kaže, odlučna da pobedi kriminal.

Podgorička Pobjeda došla je do spiska za koji važi da su popisani istaknuti članovi tzv. Kavačkog klana.

Prema saznanjima Pobjede, članovi kriminalne organizacije su vođe Slobodan Kašćelan (58) iz Kotora i Radoje Zvicer (49) iz Kotora, a članovi su: Radoje Živković (35) iz Nikšića, Milan Vujotić (39) iz Podgorice, Dragan Knežević (40) iz Kotora, Vladimir Vučković (45) iz Nikšića, Srđan Jurišević (48) iz Tivta, Zdravko Perunović (45) iz Nikšića, Miloš Radonjić (45) iz Kotora, Krsto Maroš (38) iz Kotora, Darko Prelević (30) iz Pljevalja, Aleksandar Dragićević (35) iz Podgorice, Zoran Kažić (45) iz Podgorice i Milan Knežević (43) iz Podgorice.

Kao vođe grupe označeni su Radoje Zvicer, za kojim se traga, i Slobodan Kašćelan koji je prekjuče uhapšen, pa pušten jer je Viši sud odbio predlog da mu odredi pritvor zbog sumnje da je deo kriminalne organizacije.

Za Zvicerom se traga, kao i za Živkovićem, Vujotićem, Juriševićem, koji je takođe Kašćelanov tjelohranitelj, Draganom i Milanom Kneževićem i Dragićevićem, to je danas je medijima potvrdio Dejan Knežević iz Uprave policije.

Autor: kurir.rs / redportal.rs

#Kavački klan

#objavljen

#spisak članova

#članovi