Imamo stanova na pretek, rekla je Teodorina mama 😅💸

Joca Novinar nedavno je gledaoce nove emisije Rijaliti rešetanje poveo u Gornji Milanovac, gde je otputovao u posetu roditeljima Teodore Delić. Na samom početku emisije Joca je prvo obišao fotografsku radnju Teodorinih roditelja, a potom je video i njihov porodični stan! 🏠👇

- Šta vi kažete za Tedorino učešće, da li podržavate njen odnos sa Bebicom? - upitao je Joca. 🤔

- Ja sam zadovoljan njenim učešćem, nekada iskoči malo u nekim situacijama. Voleo bih da odluče Nenad i Teodora šta žele, druga je slika šta gledam ja tamo, a druga je slika kako ga ja procenim. Imam dosta životnog iskustva - rekao je tata Teodore Delić.

Foto: Printscreen YouTube / Pink.rs

- Da li vam je Teodora pomagala oko fotografske radnje dok nije ušla u Elitu? - upitao je Joca. 🤔

- Ona nam je pomagala oko radnje, ali više voli da bude ispred kamera, zato je i ušla u rijaliti - rekla je mama Teodore Delić, kako prenosi Pink.rs.

- Svi mogu da se uvere u kakvom mi stanu živimo, mi smo iznad proseka. Imamo i stan koji izdajemo, ali u Čačku. Imamo stanova na pretek - rekla je Slavica. 🏠

- Da li je bilo suza kada ste sve gledali? - upitao je Joca.

- Evo on i sada plače, ja njemu pokušavam da objasnim da je tamo obezbeđenje i da joj ne može biti ništa. Ja sam emotivna, ali sam jaka. On je slab na Teodoru - rekla je Slavica.

Foto: Printscreen YouTube / Pink.rs

- Ja sam slab samo na nju - rekao je otac Teodore. 💔

- Često ljudi komentarišu da ona Bebicu ne voli, da je s njim zbog rijalitija - upitao je Joca. 👇

- Ona je imala dečka, nije imala nameru da se zabavlja sa nekim. Ona voli da komentariše, voli da igra. Nije imala u svesti da će da ostavi Danila. Ona je sa Bebicom ušla u vezu tek posle dva meseca. Nije igrala rijaliti, on je bio uporan i onda je ona presekla sa Danilom, pa je ušla u vezu sa Bebicom - rekla je Slavica.

- Bile su mnoge spekulacije da Teodora ima starije muškarce koji joj plaćaju svašta nešto - rekao je Joca. 💸

- Kada je ušla, nju je Taki dovezao jer ona nije želela da eksponira Danila, znala je da će da budu novinari. Taki joj se ponudio, dovezao je i ja ne znam šta tu ima loše. Njih dvoje su se upoznali preko Instagrama, Taki je pitao da dođe sa drugaricm na rođendan. Ona mu je ulepšala taj događaj, posle toga možda su bili dva tri puta na ručku i na bazenu. Uvek sam znala kada je sa Takijem - rekla je Slavica.

- Da li vi plaćate Teodorin stan, mnogi pričaju da joj sponzor plaća? - upitao je Joca.

- Mi i dan danas plaćamo njoj stan na Vračaru, mesečno 650 eura. Mi možemo da joj pomognemo oko kupovine stana, ali ona hoće lično sama da zaradi - rekla je Slavica.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.