Večiti derbi ponovo se igra na stadionu Rajko Mitić

Situacija se još uvek nije smirila posle dešavanja u 173. večitom derbiju, a već danas je na programu 174. Crvena zvezda dočekuje Partizan u 1/2 finala Kupa Srbije. ⚽

Crveno-beli su u subotu pobedili sa 3:2 posle preokreta, a utakmica je izazvala mnogo kontroverzi. Crno-beli su se žalili na suđenje glavnog arbitra, pa su čak pretili da danas ne izađu na teren.

IZVOR: YT / Arena Sport TV

Međutim, doneli su odluku da večeras izađu na megdan večitom rivalu i bore se za finale Kupa. Crno-beli žele da se revanširaju, a večeras im je prava prilika za to. Retko se dešavalo da jedan od večitih rivala ovako brzo ima šansu za revanšom posle poraza u derbiju.

Danas će na klupi biti Igor Duljaj koji je zbog kartona morao da preskoči prošli derbi. Saldanja se oporavio od povrede, pa se očekuje da i on bude na terenu od starta.

Sa druge strane, Vladan Milojević ima problema sa levim bekom. Još uvek je nejasno da li će Rodić igrati večerašnji derbi jer je u subotu teren napustio već na poluvremenu. Očekuje se da umesto njega igra Điga.

Što se ostalih pozicija tiče ne bi trebalo da bude iznenađenja s tim što bi navijači verovatno od početka želeli da vide Kataija na terenu. Nije Milojević od onih trenera koji je u stanju da poklekne pred pritiskom crveno-bele javnosti i da u ovako bitnom meču pravi velike rotacije i iznenađenja.

Derbi se igra večeras od 19 č. na stadionu Rajko Mitić. ⚽

Autor: redportal.rs