Jedan lokal potpuno uništen

Tuča za koju se smatra da ima veze sa večitim derbijem koji se igra od 18 časova dogodila se danas u Beogradu, javljaju Nezavisne.

Takva saznanja potvrdio je Informer, koji ističe da je oko stotinu navijača Crvene zvezde napalo manju grupu navijača Partizana 🤯.

Ističe se da su 2 osobe teško povređene i da je Hitna pomoć izašla na lice mesta.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

IZVOR: IG / @moj_beo_grad

Takođe, uhapšeno je više od 50 osoba. Uz sve to, dodaje se da je jedan lokal u potpunosti uništen 😡.

Telegraf navodi da je do eskalacije grupa huligana došlo u Ulici kraljice Marije, a veći neredi sprečeni su reakcijom policije.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci iz Ulice kraljice Marije i kod Vukovog spomenika, na kojima se vidi jeziv sukob velikog broja ljudi 😱, ali i policija koja je krenula u akciju hapšenja.

Jedan od snimaka prikazuje Sredačku ulicu, u kojoj se vidi veliki broj pripadnika javnog reda i mira, a u opisu stoji da su huligani razvaljivali kontejnere po ulici kako bi ih usporili. Navodi se i da su se krili po zgradama kako bi izbjegli hapšenje.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Uhapsili su njih par, krenuli su da beže kroz Sredačku ulazili po zgradama da se sakriju. Poobarali kontejnere na sredinu ulice da uspore policiju. I Sredačka i okolne ulice pune policije, jedno vreme su bile i zatvorene. Policija pretresa gradilišta, vadi iz kola i zaustavlja na ulici sve sumnjive - stoji u opisu uz navedeni snimak.

Autor: nezavisne.com