Mira objavila svoju verziju na Jutjub 🤷‍♀️

Duet Ne računaj na mene koji su nedavno otpevale Maja Berović i Ceca podigao je prašinu na estradi, a sve zbog reakcija njihove koleginice Mire Škorić koja je sa Cecom ovu numeru otpevala još 1994. godine. ☝

Maja je nedavno u medijima podelila utiske o ovoj numeri, a prokomentarisala je i postupak Mire Škorić, odnosno otkrila da bi se ona drugačije ponašala da se našla na njenom mestu. 🤷‍♀️

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Pa nisam uopšte reagovala. Moram da kažem da nju jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona, i ja, i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. Sto dinara ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru - kaže Maja, kako piše Telegraf.rs, a prenosi 24sedam.rs, i dodaje da nije očekivala ovakve reakcije 👇:

Foto: Printscreen YouTube / Svetlana Ceca Ražnatović

- Ma nisam očekivala, ali mi je žao što je to nekako tako shvaćeno. Ja zaista to ne volim, ja nikad nisam bila osoba koja voli te medijske ratove i da sam htela da idem tim putem ja bih išla, ali se tim stvarima nisam bavila nikad ni kada mi je možda tako nešto i trebalo a sada pogotovo ne.

- Jesam, pa mislim, naravno da sam ispratila, čovek kad se bavi ovim poslom sve vidi, pa to je skroz okej - rekla je Maja kada su je upitali da li je pogledala verziju ove pesme koju je Mira objavila na svoj Jutjub kanal.

Foto: Pink.rs

Autor: Redportal.rs