Kapiten reprezentacije Srbije može da se okrene pripremama za OI u Parizu 💪

Košarkaši Čikago Bulsa savladali su Atlantu Hokse 131:116, i tako su ekipu iz grada koka-kole eliminisali iz daljeg takmičenja. Ekipa Čikaga igraće protiv Majamija i tako će imati priliku da uđe u plej-of NBA lige.

Atlanta je od početka meča bila u podređenom položaju. Nije im pomogao ni povratak zvezde tima Tre Janga, dok su sa druge strane glavne zvezde Bulsa bile veoma raspoložene.

Ekipu iz vetrovitog grada predvodio je Kobi Vajt sa 42 poena, što predstavlja njegov rekord karijere, pratili su ga Nikola Vučević sa 24 poena i 12 skokova, te Demar Derozan koji je dodao 22 poena.

U poraženoj ekipi dominirao je Dežonte Marej sa 30 poena, pratili su ga zvezda tima Tre Jang i Klint Kapela sa 22 poena, dok je kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović ponovo imao zapažen učinak.

Bogdan je zabeležio 21 poen, 5 skokova i 4 asistencije.

IZVOR: YT / DVhighlights

Atlanta je završila takmičenje u doigravanju, a kapiten naše reprezentacije, nakon zaskuženog odmora, može polako da počne pripreme za Olimpijske igre, gde ga čeka važna uloga u ekipi koja će da se bori za medalju.

Autor: Redportal.rs