Jedna osula paljbu, druga se izražava u slikama 🙊

Veza dve kontraverzne rijaliti učesnice Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo intrigira javnost od samog početka, što zbog turbulencija, što zbog toga što ih porodice ne podržavaju. Poznato je da se Anđelina porodica tome protivi od samog početka, kao i da su joj u više navrata pretili da će je se odreći. 🤷🏼‍♂️

Međutim, boljeg mišljenja nije ni Bojanina sestra Svetlana, koja je svoje negodovanje izrazila tokom gostovanja u emisiji Pitam za druga. Ona je tada iznela da Bojana ima devojku koja je čeka. 🤔

Međutim, sinoć je posle duže svađe došlo do pomirenja ove dve učesnice, te je portal Pink.rs pokušao da stupi u kontakt sa njihovim porodicama. Do Bojanine sestre su uspeli da dođu, a ona je izrazila otvoreno nezadovoljstvo zbog sestrinih postupaka:

Što se tiče Bojane, sad više ni ja ne znam šta da mislim, nikako mi ta situacija više nije jasna. Bojana mi je totalno nejasna. Bojanu poznajem ceo život, i formirala je neku svoju ličnost i principe, a sada radi sve suprotno tim principima, zarad koga? Zarad devojke za koju ja ne vidim baš neke kvalitete vredne pomena. Ja sad mislim da se ona jako zaljubila i da tu devojku gleda ružičastim naočarama i nije mi drago zbog toga, jer kad se igraš vatrom, na kraju se i opečes. Ali dobro, možda će na kraju izvući neke pouke iz svega ovoga. Što se tiče uvreda, to nikako ne podržavam, nije trebala da se spusti na taj nivo, drugu stranu neću da komentarišem. Suvišno je, ja komentarišem moju sestru i šta mi smeta kod njenog ponašanja, jer je ona moja krv i stalo mi je da pokaže ono što ona zaista jeste. Fina, kulturna i obrazovana devojka, a ne da se spušta na nivo polusveta. A što se tiče tužbi sa jedne i druge strane, nije ni tim sudijama lako sa kakvim se sve slučajevima i ljudima bave, verovatno gledaju u nebo i razmišljaju šta im je trebalo da idu na Pravo, šalu na stranu, to mi sve liči na Špansku seriju iz koje će Boki izaći kao pobednik.

Ona je komentarisala i Slađu i Lakića, koji su Anđelina podrška:

Za Lakića i Slađu nemam komentar, to je igranje rijalitija na jeftin način: Misle da će pokupiti neke poene kod ljudi, ali su odabrali pogrešnu stranu. Za Slađu još moram da dodam, to me nekako peče, kad je rekla da ne priča sa konobarima i taksistima. To je rekla devojka koja je sebi dala nadimak Blinda-Poršelina, zemljo otvori se, verovatno ne zna koji je glavni grad Mađarske, opšte obrazovanje nula, zemljo Srbijo, usmeri se na poštene i vredne ljude, a Poršeline u stranu.

Povodom Slađe i Lakića se oglasila i majka Anđele Šparavalo. Naime, portal Pink.rs nije uspeo da dođe do nje lično, ali na njenom Instagramu su osvanula dva storija. Jedan je posvećen Slađi i Lakiću koji njenu ćerku pokušavaju da odvoje od Bojane, te ih zbog toga nazivaju lažnim roditeljima Šparavalo, dok je drugi posvećen Ivanu Marinkoviću koji ih je tokom današnje ankete zbog toga ismejao.

Foto: Instagram.com/@sandra_frizerka

Naime, ona je okačila sliku Slađe i Lakića, uz pesmu Maje Sar Hvala za ljubav, te na taj način iskazala zahvalnost. Uz sliku je okačila i tri srca Reči pesme su:

Hvala, hvala, predivno je, reći: hvala, hvala, molitva je, predivno je... I kad misliš da svijetlo ne nazire se i uspjeh, i poraz, nauče te i kad iskrena vjera u srcu je, hvala za ljubav, hvala za sve.

Potom je okačila sliku Ivana Marinkovića na kojoj je napisala najveći ljigavko, uz sliku majmuna, kako bi dodatno ilustrovala šta misli o njemu. 😂

Foto: Instagram.com/@sandra_frizerka

Autor: redportal.rs