Volela bih da veruju u sebe i poruka ove pesme je da je život težak, put ume biti težak, ali ne treba gubiti nadu, rekla je Teya Dora 🌸🌹

Popularno muzičko takmičenje Evrovizija održava se od večeras u Švedskoj, u Malmeu. Tokom prve polufinalne večeri nastupaće i predstavnica Srbije Teya Dora sa pesmom Ramonda, a mimo nas, u trci za prvo mesto je još 36 zemalja! 🎶

Teya Dora večeras će nastupiti pod rednim brojem 2! 📺

- Najzadovoljnija sam do sada. Usvojili su nam neke želje za kadriranje, srećnija sam, tražili smo još nešto, nadam se da će i to da dozvole. Prvi put dok sam išla na ovu probu sam osetila euforiju, bilo je više ljudi u Areni. Nešto mi se baš probudilo u glavi, mislim da je meni potrebna publika da bih shvatila da se nešto dešava - poručila je naša predstavnica za Novu.rs iz Švedske.

- Volela bih da veruju u sebe i poruka ove pesme je da je život težak, put ume biti težak, ali ne treba gubiti nadu - rekla je Teya Dora i dodala:

- Zvuči kliše kada ovako kažem, stalno to čujemo, ali taj kliše postoji s razlogom. Nikada ne treba da prestanemo da pričamo o tome jer uvek postoje načini na koje možemo slati poruke koje mogu dopreti do više ljudi. Volela bih da pošaljemo jednu pozitivnu poruku ovom pesmom!

Foto: Instagram.com / @iamteyadora

Autor: Redportal.rs / K.Đ.