Lekari u Nišu rekli da ima 1% šansi da preživi operaciju. 😥

Bujanovčanka Suzana Stojmenović (51) je žena za koju su lekari tvrde da jefenomen. Ona živi skoro 20 godina tumorom na mozgu.

U početku je imala velike glavobolje, nije znala kako sebi da pomogne i da se reši odgromne količine bola koju je trpela. Ona je opsiala kako je sve izgledalo i kako se ina nosila sa tim:

- Bol se spuštao ka donjem delu tela, niz lopatice i ruke, do drhtavice koja je zahvatala celo telo. Tada sam zapravo uočila promene. Radne liste koje sam predavala više nisu bile iste jer od krasnopisa, došla sam do nečega što je bilo nečitljivo. Usledio je i delimičan gubitak vida, više na levom oku i to mi je smetalo u obavljanju posla. Kada je vreme za doručak, svi žure jer je pauza kratka, a ja ne mogu. Vrti mi se u glavi, hoću da padnem niz stepenice, jedva idem uz zid. Vidim, osećam da nešto nije kako treba.

Iako su joj lekari u Nišu rekli da je 1% da preživi ako bude operacija, a ona je ioak smogla snage i operisala se u Beogradu. 💪

- Operisao me je doktor Miroslav Samardžić u Beogradu na neurohirurgiji. Nisam se plašila, jer nije moglo gore da mi bude nego što mi je bilo tada. Urađeno mi je nekoliko intervencija kako bi moglo da se priđe tumoru. Glavna operacija je trajala 6,5 sati i posle nje, dogodilo se jedno čudo, tako bar kažu lekari. Setila sam se apsolutno svega, koji je bio datum, kada su rođendani članova moje porodice, kao i da je moj rođendan baš sutra, 4. septembra. Izdiktirala sam doktorima broj telefona mog supruga, sve lekare sam znala po imenu i prezimenu. Bili su šokirani.

Ona dodaje da je važna vera u ozdravljenje i da treba živeti po svom. 😍

- Ne treba živeti prema standardima drugih ljudi. Igrajte prema vlastitim pravilima i radite ono što želite.

Autor: NovaS/Redportal.rs