Aneli Ahmić je običan folirant, izabrala je Janjuša jer je on godinama jak igrač, rekao je Taki 🤷‍♀️

Poznata rijaliti učesnica Maja Marinković nedavno je ušla u Elitu 7 i svojim ulaskom pomrsila konce mnogima. 😁😅 Janjuš nije mogao ostati imun na bivšu ljubav, a bilo je momenata kada ju je udario po tek operisanoj zadnjici što je njenom ocu Takiju jako zasmetalo. 🍑😅

- Maja je pre dva meseca operisana, a Janjuš ju je udario po tek operisanoj zadnjici! On je jedan običan ološ, svašta bih mu rekao da sam tamo. Zamislite samo kako se ja kao njen otac osećam. Ljut sam i zbog uvreda koje joj upućuje, a moja Maja ga je izdržavala - rekao je Taki, pa objasnio zašto Janjuš kinji Maju:

- Janjuš je ljubomoran na Maju jer im je svojim ulaskom u rijaliti preuzela kormilo. Ona izgleda kao da je sišla sa modne piste, naravno da će svi gledati samo u nju! Aneli Ahmić je običan folirant, izabrala je Janjuša jer je on godinama jak igrač, ne bi ga inače ni pogledala. Čuo sam da je ranije na sve načine pokušavala da uđe u rijaliti, ona je rijaliti fanatik, sve što radi je fejk, pa i taj odnos sa Janjušem - objasnio je Taki, kako prenosi Telegraf.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K-Đ.