Sprema se velika žurkaaaa 😁🎶🎤

Pevač Sloba Radanović tokom prošle godine venčao se sa suprugom Jelenom. Venčanje je obavljeno daleko od očiju javnosti uz prisustvo najbližih članova porodice i prijatelja, a isto tako krstili su i sina Damjana! Kako ni za venčanje, ni za kršenje, Sloba nije pravio nikakvo slavlje, rešio je da uskoro povodom pomenutih lepih događaja upriliči veselje. ✨🥳

Sloba je otkrio da neće biti svadba u pitanju, već slavlje koje će najviše ličiti na žurku! 😎

- Biće prilike da napravim jedno veliko veselje, nisam pravio svadbu, za krštenje sina nisam ništa pravio, nešto ćemo organizovati - priča pevač, kako prenosi portal 24sedam.rs, pa dodaje:

- Želim da okupim sebi drage ljude i ispoštujem tradiciju i običaje. To neće biti klasična svadba, već jedna velika žurka, nisam još ništa do detalja isplanirao. Volim dosta svojih kolega da slušam, ne znam ko bi mi ulepšao taj dan, eto Boško je radio sva naša privatna veselja, šta god da sam slavio i ispuni sve što se traži - rekao je Sloba Radanović za Informer.

Podsećamo, nedavno je objavljen video-snimak napada na Slobinu ženu Jelenu od strane njenog bivšeg muža, o čemu više možete saznati u tekstu ispod:

Autor: Redportal.rs / K.Đ.