Mnoge velike zvezde iz sveta košarke oduševljene

Luka Dončić je nedavno pričao koliko je veliki ljubitelj automobila, a u svojoj garaži već ima prave zverke, među kojima i džip za apokalipsu, koji posebno voli, piše Telegraf.

Različiti modeli krase Dončićevu garažu, od trakačkih kola poput Ferarija, Lamborginija, Poršea, Kenigsega, ali tu su i oldtajmeri, koji imaju poseban šmek.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Luka Doncic (@lukadoncic)

IZVOR: IG / @lukadoncic

Jedan takav obogatio je Dončićevu kolekciju automobila. U pitanju je Ševrolet Kamaro iz 1968. godine - Camaro SS, koji je posebno prilagođen za Dončića.

Ofarban je u zanimljivu kombinaciju crne, ljubičaste i roze boje, a na njemu su i broj 77, koji Dončić nosi, ali i logo Džordana, koji je Lukin sponzor za patike.

Poznato je i da je najveći košarkaš svih vremena - Majkl Džordan veliki poštovalac Lukine igre i da ga obožava, a oduševio ga je i automobil, pa je nakon što je sa njega skinuto platno komentarisao na Dončićevom instagramu.

- Mi vidimo viziju - stoji u Džordanovoj poruci.

Komentari su se nizali, pa je tako stigao i komentar Marka Jarića, bivšeg srpskog reprezentativca, koji je na Dončićevu novu zverku reagovao emotikonima sa tri vatrice.

Oduševili su se i Serhio Ljulj, kapiten Real Madrida, kao i Felipe Rejes, legendarni reprezentativac Španije i legenda Real Madrida.

Autor: telegraf.rs