Takmičenje će se održati 25. maja i na njemu će učestvovati kandidati sa drugih argentinskih teritorija 🤩

Alehandra Marisa Rodrigez, 60-godišnja pravnica i novinarka iz Buenos Ajresa, nedavno je osvojila titulu Mis Buenos Ajresa i kvalifikovala se za izbor lepote za Mis Argentine.

Krajem prošle godine, takmičenje za mis Univerzuma postalo je inkluzivnije ukidanjem starosne granice koja je primenjivana od 1958. Počev od ove godine, takmičenje više nije ograničeno na žene između 18 i 28 godina. pravila samo pominju da takmičari moraju biti punoletni da bi učestvovali, što je otvorilo vrata za mnoge zrelije nade, uključujući 60-godišnju ženu zapanjujuće mladolikog izgleda iz Buenos Ajresa, Argentina. Alehandra Marisa Rodrigez je nedavno postala viralna na latino društvenim mrežama nakon što je osvojila titulu Mis Buenos Ajresa uprkos tome što se takmičila sa desetinama mnogo mlađih žena.

Foto: Instagram.com/ alejandramarisa.rodriguez

- Veoma sam uzbuđena i počastvovana sam što sam osvojila titulu Mis Buenos Ajresa 2024. Želim da pokažem svim ženama da lepota nema godina i da možemo da razbijemo barijere. Trenirao sam fizički, radio na svom samopouzdanju i usavršavao svoje veštine na sceni. Želeo sam da pokažem da osnaživanje žena nema granica - rekao je Rodrigez na bini.

Mladalački izgled šezdesetogodišnje žene već je izazvao žestoku onlajn debatu oko njenih godina, pri čemu su se mnogi izjasnili da su šokirani što je žena starija od 40 godina, a drugi tvrde da ona zapravo ima dobre šanse u sledećoj fazi u trka za mis univerzuma, izbor za mis Argentine. Takmičenje će se održati 25. maja i na njemu će učestvovati kandidati sa drugih argentinskih teritorija.

Foto: Instagram.com/ alejandramarisa.rodriguez

Govoreći o svom izgledu i tome kako uspeva da izgleda tako dobro u svojim godinama, Alehandra Marisa Rodrigez je rekla da vežba 3 puta nedeljno, praktikuje povremeni post i trudi se da se hrani što zdravije, a da koristi i dobre kreme za kožu. Rodrigez, koja je razvedena i sama, našalila se da je njen status samca možda doprineo njenom uspehu na nedavnom takmičenju.

- Mislim da su sudije videle moje samopouzdanje i moju strast da predstavljam žene svoje generacije. Odlučan sam da se borim za krunu Miss Universe Argentine 2024. Lepota nema rok trajanja, da biste bili lepi, samo morate da verujete sebi i da budete autentični - rekla je ona.

IZVOR: YT / eltrece

Autor: redportal.rs