Neugodna situacija na poslu 🤐

Britanski mediji bave se slučajem žene koja se požalila nakon neprijatne situacije na poslu 🧐, piše Telegraf.rs.

Neimenovana 27-godišnjakinja tvrdi da je menadžer tražio da se vrati kući, jer su njene bradavice ometale kolege 😳, prenosi Daily Star.

Žena je objasnila da je klima previše rashlađivala radne prostorije, pa je zamolila da se temperatura poveća. U međuvremenu je donela džemper, kako bi se ugrejala, a majstor je rešio problem.

Nekoliko dana kasnije, međutim, klima je ponovo počela previše da hladi i to u trenutku kada je na sebi imala tanku belu majicu.🧐

- Postalo je hladno pa su moje bradavice iskočile, bile su vidljive kroz majicu. Jednom kolegi je to zasmetalo i požalio se menadžeru. On mi se obratio i rekao da posao završim od kuće, ili da odem da se presvučem - kazala je.

Dodaje da je bila izuzetno frustrirana😡:

- Imala sam puno posla i nije bilo vremena za presvlačenje. Uz to, menadžer mi je obratio pred svim saradnicima - rekla je.

Ona je odgovorila da ne pristaje na ponuđene opcije i zamolila da posao završi u konferencijskoj sali. Međutim, kolega je imao problem i sa tim.

- Rekao je da ga moje bradavice ometaju, a onda priznao da je tražio da se u zgradi smanji temperatura. Rekla sam mu da odraste i ode kući ako mu toliko smetaju moje bradavice - tvrdi žena.

Autor: Telegraf.rs